КАКВО МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ

ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ

"БРИГАДА ЧИСТ ДОМ" ще почисти професионално всякакви натрупвания на фин прах, петна от бои, мазилка и други ремонтни замърсявания. Професионалното почистване след ремонт от "БРИГАДА ЧИСТ ДОМ" се извършва както следва:


Когато строителните или ремонтни дейности приключат, Ние ще изпратим екип от специалисти със съответното професионално оборудване и препарати. Това са високоефективни прахосмукачки, водосмукачки и други машини за този вид почистване, за да може Вашият дом да е отново топъл и уютен. За "БРИГАДА ЧИСТ ДОМ" няма разлика от размера или вида на имота-апартамент, къща, офис или хотел, защото Ние сме професионалисти в това, което правим.


При професионалното почистване след ремонт най-важното е строителната дейност да е приключила и нашият екип да има достъп до течаща вода и електричество, за да може да се постигне професионален резултат.Професионалното почистване след ремонт включва:


- Старателно почистване на всички подове, за да се премахнат петна от боя, мазилка и други замърсявания.

- Вътрешно почистване на всички прозорци, дограма и первази, както и премахване на лепенки и стикери.

- Старателно почистване на врати, рамки на врати, ключове, контакти, шкафове, рафтове и други.

- Професионално почистване на плочки, мивки, тоалетни, вани, душ кабини, кранчета и други.

- Почистване на всички нови електроуреди отвън и отвътре. Ако са използвани, можем да Ви дадем символични цени за тяхното професионално почистване.


"БРИГАДА ЧИСТ ДОМ" Ви предлага и други почистващи услуги към почистването след ремонт:

- Професионално пране на килими и мека мебел.

- Професионално пране на килими и мека мебел;

- Външно почистване на прозорци.