КАКВО МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ

ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ

Благодарение на професионалните услуги на "БРИГАДА ЧИСТ ДОМ" Вие ще спестите ценно време и усилия. "БРИГАДА ЧИСТ ДОМ" работи с висококачествени системи с дестилирана вода. Така гарантираме лъскави и блестящи прозорци за по-дълъг период. Почистването се извършва на посочен от Вас адрес-Търговски или Жилищен. С почистването на прозорците Вие ще получите не само перфектно качество на услугата, а и ще се насладите на чист и свеж вид на вашата фасада.


Когато избирате "БРИГАДА ЧИСТ ДОМ", Вие избирате качествено почистване на прозорци от професионалисти с над десетгодишен опит в бранша.


Ние разполагаме със средства, за да се справим бързо и ефективно с всякакво замърсяване. Техниците на прозорци използват следващо поколение система за захранване и пречистване на вода. Системата е интегрирана директно в нашите автомобили. Това означава, че не е нужно да използваме вода на клиента. За почистването на вътрешните прозорци експертите ни използват професионални инструменти и екологично чисти препарати. Почистващите препарати ще измият всички стъкла, рамки и первази. Прозорците отвън се оставят да изсъхнат естествено, тъй като водата е 100% чиста и няма да има остатъци от разстичане. Ползата от пречистената вода е, че придава свеж и лъскав вид на прозорците. Това е най-ефективният, най-екологично доказан и природосъобразен метод, тъй като не се използват химикали. Системата разполага с четки, към които се прикрепят удължители, което позволява почистване на висок обхват до 18 метра. Редовното почистване на прозорци гарантира и повишава красивия вид на Вашия дом.