ВИЕ ПИТАТЕ, НИЕ ОТГОВАРЯМЕ

Уважаеми клиенти, тук можете да намерите отговори на някои от най-често задаваните въпроси свързани с почистващите услуги, които предлагаме.

Зависи от това какво и къде трябва да почистим.
Използваме професионална техника и професионални препарати, за почистване. Практита ни е научила кои похвати или препарати да иползваме, за да получим най-добри резултати.
Направете Вашето запитване поне седмица по-рано, също така осигурете възможен ден и час за оглед. Възможно е да приемем Вашата поръчка за почистване по-бързо, например: Правите поръчка на дата 17, изпълнява се на дата 19 (не се препоръчва за услуги с прогнозна стойност над 100 лв.).
За да бъде извършено почистването, е нужно клиентът да подсигури задължително топла вода и електричество, както и да се погрижи за прибирането на чупливи и ценни предмети, които могат да затруднят нашата работа.
Всички услуги за почистване извършваме с качествени, ефективни и надеждни препарати, съобразени с наредбите на Министерство на здравеопазването, сертифицирани и стандартизирани по международната система ISO 14000:2004.
Понякога в процеса на работа се допускат и някои дребни грешки (изключително рядко). Фирма "БРИГАДА ЧИСТ ДОМ" ООД носи пълната отговорност при възникнали щети по време изпълнението на служебните задължения на всички работници, намиращи се на обекта.
Преди да дадем оферта с крайна цена и срок за изпълнение на поръчка по почистване, винаги правим оглед на обекта, огледа и консултациите са безплатни.
Бихме използвали ваш препарат само в случай, че нашите служители са го използвали и друг път, запознати са с действието му, и са напълно сигурни, че няма да нанесе някакви щети на почистваната повърхност.
Не е необходимо, дори е препоръчително да не присъствате.
Да разбира се, детайлите относно оставянето на ключа за вашия обект, можете да обсъдите на телефон 0878 554 500
Моля, позвънете на телефон 0878 554 500, за да си запишете час или да се информирате относно графика на екипите ни.
Служителите ни не мият чинии и посуда, не почистват вътрешността на камини, не почистват детски играчки, не подреждат разхвърляни неща.
Огледът отнема не повече от 10-15 минути.

Ако желаете да зададете индивидуален въпрос,
можете да ни пишете на email info@brigadachistdom.com
или да позвъните на телефон 0878 554 500.