НАШАТА ИСТОРИЯ

Фирма за професионално почистване "БРИГАДА ЧИСТ ДОМ" направи първите си стъпки в Лондон през 2009 година. Вече повече от 10 години трупаме опит и знания в сферата на професионално почистване на домове, офиси, хотели. През изминалото десетилетие сме работили за едни от най-големите агенции за недвижими имоти в мегаполиса Лондон. Сред клиентите ни се открояват имена като Foxtons, Dexters, Hamptons, Marsh and Parsons, John D Wood & Co, Knight Frank

От фирма за професионално почистване "БРИГАДА ЧИСТ ДОМ" решихме да предложим същите висококачествени услуги и на родна земя. Тук сме, за да помогнем вашият дом и офис да заблестят от чистота.Поддържането на чистотата може да бъде досадно занимание и трудоемка задача, която да погълне огромна част от времето ви. Килими, тапицерия, матраци и мека мебел имат нужда от поддръжка, но нямате нужната техника за това. Измиването на прозорците изглежда лесно, докато не се сблъскате с натрупаната мръсотия във времето. Направихте дългоочаквания ремонт, но след него трябва и основно почистване, за което вече нямате време и сили. Нанасяте се е на ново място, което ще трябва да почистите или искате да се чувствате максимално комфортно в старото жилище.


Фирма за професионално почистване "БРИГАДА ЧИСТ ДОМ" е насреща, за да реши всички тези проблеми. Вече не се налага да правите компромиси с графика и личното си време. Доверете се на екипа ни от професионалисти, който ще се справи с лекота с поставените задачи.


Не на последно място са и всички ползи за здравето, които неминуемо идват с правилно и експертно почистения дом. Използваните препарати от нашия екип правят жилището идеално дезинфекцирано.


Отлично знаем колко важна е техниката,
за да свършим перфектно работата си
и клиентите ни да останат доволни.